Sportsbetting och Livebetting?

Den ursprungliga formen av betting är sportbetting. Det betyder alltså att man satsar pengar på någon form av sportspel, exempelvis trav – vilken häst vinner loppet, eller fotboll – vilket lag vinner, hur blir resultatet i matchen eller vilka matcher blir mest målrika.

Svenska Spel och ATG:s mest kända spel V75, V65, Dagens Dubbel, Måltipset, Stryktipset och Oddset hör alla till området sportsbetting. De vanligaste sporterna man kunde betta på tidigare var fotboll, ishockey och hästsport.

Men numera, när betting online har blivit allt mer populärt, så kan man också satsa på tennis, basket, amerikansk fotboll, golf och schack. Det finns egentligen inget stopp för vilka sporter man kan betta på, det finns spel inom alla sporter.

betting i datorn

Nu kör vi!

Det finns dessutom mängder av olika saker man kan betta på inom varje sport. Det kan vara exempelvis vilket lag som ska vinna en viss match, vilka matcher som blir mest målrika under en period, vilken spelare som gör de flesta målen, vilken spelare som gör de flesta passningarna under matchen, vilken spelare som gör flest mål under säsongen och så vidare.

När det gäller hästsport så är trav den största sporten att tippa på, men du kan också sätta pengar på galoppsport. Du kan exempelvis betta på vilken häst som vinner ett visst lopp eller vilka hästar som kommer etta, tvåa och trea i ett visst lopp.

För att syssla med sports betting så behöver du egentligen varken vara sportintresserad eller insatt i de olika sporterna. Men trots allt så är det en viss fördel. Om du vet saker om den sport du ska tippa på, som hur hästen fungerar på olika underlag, om du vet vilka spelare som är skadade i laget, hur hästen placerade sig i förra loppet eller vilket lag som vann ligan förra året, så kan du ha mer underlag för att veta hur du ska satsa.

Om du är sportintresserad så kommer betting att ge en extra krydda när du tittar på din favoritsport – det hela blir ju extra spännande när du har satsat pengar på din favorithäst eller ditt favoritlag. Men om du inte är sportintresserad sedan tidigare så kanske du blir intresserad när du har tippat på ett visst lopp eller en match.

Det roliga med sport betting är också att man aldrig kan förutsäga ett resultat till hundra procent eftersom det finns så många faktorer inblandade. Även om du är jätteintresserad av fotboll, insatt i olika ligor och själv har spelat fotboll i gamla dar så betyder inte det att du automatiskt kan förutsäga vilket lag som ska vinna en aktuell match. Vad som helst kan hända på spelplanen och det är det som är så roligt och spännande med sport betting.

Testa att vinna pengar på nätet tack vare livebetting!

Livebetting och livestreaming är det nyaste som har kommit inom betting online. Livestreaming innebär att spelbolagen gör det möjligt att titta på matcher och lopp direkt via datorn. Det betyder att om du är intresserad av en mer udda sport som inte visas på teve så kan du ändå följa hur det går i matchen via nätet. Livebetting innebär att du kan betta på en match under tiden den pågår. De båda teknikerna kan med fördel kombineras för en extra stor spelupplevelse.

När betting online lanserades för snart tio år sedan så blev det snabbt populärt inte minst för det stora spelutbudet och att det är så flexibelt sätt att spela på. Man kan spela vart som helst så länge man har tillgång till dator och Internet.

Man kunde dessutom spela nästan när som helst. Bettingsajten var ständigt öppen under hela dygnet och dessutom kunde man spela väldigt nära inpå matchen. Om man skulle spela på stan hos ett spelombud så var man tvungen att lägga sina satsningar flera timmar innan matchen skulle börja, men med betting online så handlade det inte längre om timmar i förväg utan snarare om minuter i förväg.

bettingvinnare

Livebetting hjälper dig vinna pengar!

Nu i och med lanseringen av livebetting så är det att gå ytterligare ett steg längre. Nu kan man till och med spela efter att matchen eller loppet har börjat. Man kan sitta och titta på matchen och samtidigt satsa pengar på vad som kommer att hända i matchen.

Man kan använda den information man får genom att titta på matchen eller loppet och fatta sina beslut utifrån vad som händer på spelplanen. Dagens spelare efterfrågar snabba beslut, dramatik, spänning och chans till snabba vinster.

Det har spelbolagen tagit fasta på och skapat livebetting. En annan fördel med livebetting är också att det numera finns ett ännu större utbud av spel på varje match. Man kan spela på alla möjliga saker, inte bara på vem som vinner, utan på sådant som vilket lag som får nästa inkast eller vilken spelare som ger nästa passning.

Sammanfattning

Tidigare var det mest trav och fotboll som man satsade på när det gällde bettingspel. I och med betting online så skapades ett större spelutbud där man även kunde satsa på mer udda sporter. I och med livebetting så är det ännu fler sporter som har fått ökad popularitet, exempelvis tennis som har fått ett stort uppsving bland bettingspelare.

Livebetting är något som de flesta större spelbolag erbjuder idag. De har kommit olika långt i sina satsningar. livestreaming är också något som allt fler lanserar i rask takt. Kombinationen livestreaming och livebetting är oslagbar.