Vi hjälper dig välja betting!

När du bestämt dig för att du vill testa betting online så kommer nästa steg i processen, att välja bettingsajt. Det är inga svårigheter att hitta bettingsajter utan det finns hur många som helst att välja mellan. Det svåra är snarare att välja vilken av alla bettingsajter som du tycker bäst om och känner dig hemma på. För att veta vilken man tycker bäst om så måste man nästan prova varenda en och känna sig för. Men eftersom det finns hundratals, kanske tusentals, olika bettingsajter så tar det alldeles för mycket tid och energi att testa dem allihop. Därför ger vi dig några råd som du kan använda dig av i jakten på den bästa bettingsajten.

Vad är det som räknas då?

Språket

Är du duktig på engelska så spelar det ingen roll om du väljer en engelsk sida. Men om du är lite osäker på engelska språket så kan det vara klokt att hellre välja en svensk bettingsajt. Det finns många svenska sajter som både är trygga och proffsiga. Det finns flera fördelar att spela på svenska sajter: du spelar i svenska kronor istället för dollar eller euro, du behöver inte skatta på vinsterna och du kan kontakta kundtjänsten på svenska.

Spelutbudet

Du registrerar dig på en bettingsajt för att spela. Bettingsajtens spelutbud har alltså stor betydelse. Se därför till att välja en sajt som erbjuder alla de slags bettingspel som du vill spela. En del bettingsajter erbjuder också andra typer av spel, som bingo, poker, casinospel och slots. Vill du prova även andra typer av spel så bör du välja en sådan sajt så slipper du ha medlemskap och spelkonton på flera ställen.

Trygghet

Det är viktigt att sajten känns trygg och pålitlig att spela på. Alla de stora och välkända sajterna har spellicens och använder sig av kryptering för att säkerställa transaktionerna. Kolla upp om det står vem som är ägare och kolla även upp hur du kan kontakta kundtjänsten om det skulle uppstå några problem. Många har kontaktmöjligheter dygnet runt via mail, telefon eller livechatt.

Bonus

Bettingsajterna har ofta generösa bonussystem för att locka till sig nya kunder och för att behålla de gamla. Hög bonus innebär många spelare och ofta också höga odds. Dessutom är det ju så att ju mer pengar du har att spela för, desto fler vinstchanser, så en hög bonus innebär en större chans att vinna. Många har även lojalitetsprogram för sina spelare, vilket innebär att du får poäng för varje gång du spelar och dessa poäng kan du sedan använda för att köpa varor eller spela för.